Over SafeGuard

SafeGuard is een Small Business Project (SBP) dat is opgericht binnen het kader van The Company. Het accessoire heeft als voornaamste doel de veiligheid en verbinding van mensen te verbeteren. Dit willen we bereiken door middel van een fashionable design en een efficiënt en gebruiksvriendelijk product op de markt te brengen. SafeGuard streeft naar een veiligere samenleving door mensen op een efficiënte manier te verbinden en dagelijkse problemen op een creatieve manier op te lossen.

Product

SafeGuard is een accessoire  dat als voornaamste doel de verbetering van de veiligheid en de verbinding van de mensen heeft. Heb je dringend hulp nodig? Dan kun je door middel van SafeGuard een signaal sturen naar één of meerdere contactpersonen. SafeGuard is een accessoire dat je dagelijks kan dragen en volledig kan personaliseren via de app. SafeGuard is niet zomaar een GPS-tracker, maar een GPS-tracker vermomd als een onschuldige armband. Door op de voorziene knop te klikken kan de bediener zijn/haar locatie met een noodbericht sturen naar enkele vertrouwenspersonen sturen.

Via de app kun je zelf je contactpersonen, het type signaal en de patronen van de signalen volledig personaliseren. Ook kan je er zelf voor kiezen met wie je jouw live locatie deelt, zodat jouw contactpersonen je kunnen lokaliseren in een noodsituatie. Op deze manier zorgt SafeGuard ervoor dat jij en je contactpersonen 24/7 in contact blijven. Nadat je een signaal hebt aangevraagd, zullen jouw contactpersonen deze ontvangen via hun eigen accessoire. Beschikt jouw contactpersoon niet over de SafeGuard accessoire? Geen probleem. Het is ook mogelijk om in verbinding te staan door middel van de app.

 

Team

CIO

CEO

CMO

CTO