Nieuws

Inspirational Lecture I

1 november 2017

22 november vindt de eerste inspirational lecture van The Company plaats. Op het programma staan twee boeiende gastsprekers:

Oliver Op de Beeck is een jonge, succesvolle ondernemer en vaste waarde op LinkedIn. 22 jaar en al oprichter van Jong Ondernemerschap én stichter en zaakvoerder van Kreatix. In 2014 werd Kreatix opgericht en ontpopte zich razendsnel tot een bruisende BVBA. Het is een creatief internetbedrijf dat professionele ondersteuning biedt aan KMO’s en zelfstandigen. Wat ooit begon als een hobby, is nu een internationaal bedrijf. Volg hem zeker op LinkedIn, daar pakt hij namelijk regelmatig uit met gratis, waardevolle content!

In 2015 behaalde Vincent Nédée een Master of Science In Business Economics, Business Engineering aan de KULeuven. Ook een Advanced Master in Innovation and Entrpreneurship van de Solvay Business School in Brussel en het MIP-Politecnico Di Milano heeft hij op zak. Sinds 2016 is hij onmisbaar bij Appiness NV, waar hij verantwoordelijk is voor de sales en Head of Business Development Europe. Hij zal u meer vertellen over Spott, een nieuwe app voor smartphones die de outfits van uw favoriete tv-show aanbiedt.