Nieuws

Startevent 2017

6 oktober 2017

De eerste activiteit van het nieuwe jaar was alvast een succes. De nieuwe CEO Roeben Floren opende het Startevenement met veel enthousiasme. Een reis doorheen de verschillende jaren van The Company zorgde ervoor dat alle nieuwe studenten weten wat hen te verwachten staat de komende 4 jaar.

Daarna was het de beurt aan de overige leden van het nieuwe management. CFO David Smet, CCO Bo Ramaekers en COO David Ceulemans legden kort uit wat hun taken van dit jaar inhouden.

Marc Kegelaers was de allereerste gastspreker van het nieuwe academiejaar. De CEO van Unifly wist de aandacht van heel het publiek te trekken, zonder slides! Chapeau!

Nadien werd er tijd gemaakt om het bestuur van vorig jaar in de bloemetjes te zetten. Ook meneer Jan Trommelmans kreeg een daverend applaus voor zijn jarenlange inzet binnen The Company. Hij was één van de sleutelspelers die ervoor zorgde dat The Company een bedrijf werd VOOR en DOOR studenten.

Afsluiten deden we met een hapje en een drankje op de receptie, waar alle genodigden konden napraten en nieuwe connecties maken.

> Foto's Startevent 2017