About us

Team

Maxime Dabekaussen

CEO

Radi Miah

CCO

Mats Goris

CFO

Fahim Sattar

CMO

Elias Verledens

CTO

Waarom

Aangezien het drogeren van jongeren op stap nog altijd een heel actueel probleem is dat veel mensen een trauma bezorgd, willen wij een product ontwikkelen waarmee deze drugs, die gebruikt wordt om jongeren te drogeren, gevonden kan worden. Ons product zal een makkelijk meeneembare sneltest zijn om verkrachtingsdrugs zoals roofies (rohypnol) en GHB op te sporen. Deze test zal heel gebruiksvriendelijk zijn en kan dus door iedereen gebruikt worden. Door de gedronken drank in aanraking te brengen met de test zal er een resultaat op de test verschijnen na korte tijd. Wanneer iemand zich zorgen maakt of denkt gedrogeerd te zijn of iemand in zijn omgeving denkt gedrogeerd te zijn, dan kan deze test snel een antwoord bieden. Hierdoor zal de situatie sneller terug onder controle zijn en kan erger vermeden worden. Wij willen deze test ook betaalbaar houden zodat de drempel om een test uit te voeren kleiner wordt. We kunnen namelijk niet voorzichtig genoeg zijn met verkrachtingsdrugs.

How It Works

Due to current ongoing research, we are unfortunately not able to provide any information on the working mechanisms but no worries you can still receive updates by filling the form next.

Contact us

Maxime.Dabekaussen@student.uantwerpen.be -Ceo  Mats.Goris@student.uantwerpen.be -Cfo  Radi.Miah@student.uantwerpen.be -Cco  Fahim.Sattar@student.uantwerpen.be -Cmo  Elias.Verledens@student.uantwerpen.be -Cto