Chip-It

Chip-it

Bij Chip-It combineren we NFC-Technologie met design om zo gepersonaliseerde en unieke accessoires aan te bieden aan bedrijven. Chip-It biedt bedrijven de kans om hun appreciatie naar de werknemers in een functionele badge, die de corporate identity van het bedrijf omvat, te tonen. Zo kan je bedrijf op elk moment in stijl inbadgen.


Om de combinatie tussen NFC-technologie en het design te kunnen optimaliseren, zijn er vanuit Chip-It een paar kernwaarden die ons nauw bij het hart liggen. Als eerste is de creativiteit die wij onze klanten bieden noodzakelijk om hun noden zo goed mogelijk in te kunnen vullen. Ook zal flexibiliteit uiteraard belangrijk zijn in het proces van de samenwerking. Deze twee waarden wijzen op zichzelf al naar de klantgerichtheid die we willen uitstralen. Door dicht betrokken te zijn met onze klanten en hun werknemers proberen wij het product te perfectioneren om een optimaal eindproduct te kunnen leveren.

Missie

Visie

Onze visie is om het beste alternatief te zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar kwalitatieve, unieke en gebruiksvriendelijke badges voor hun werknemers. Naast de ervaring die we voor werknemers bieden, willen we ons ook richten op de samenwerking met het bedrijf zelf. Zo staat communicatie en transparantie in dit proces centraal.

Hierbij is ons doel om een product te leveren dat niet enkel zijn functie als badge uitvoert maar ook als accessoire gedragen wordt in het dagelijkse leven.

Mogelijke designs

Het Team

Nicolas telen
ceo

Laurens schouwaerts
COO

Matthias ceulemans
CMO

Merlijn stoffels
CTO

Michiel vercauteren
CFO

Chipit.management@gmail.com